VU 2018

Vestlandsutstillingen 2018

 

 

Vestlandsutstillingen drives på rein dugnad. Skal utstillingen bli et faktum og en suksess er vi derfor avhengig av dere frivillige. Dere kan allerede NÅ melde deres interesse i skjemaet under. Vi noterer navnet deres og kontakter dere når utstillingen nærmer seg. Utstillingshelgen er en sosial begivenhet der klubbmedlemmer kommer fra alle mulige krinkelkroker av Hordaland, men også Sogn og Fjordane og Rogaland. Bli en del av samholdet du også!

 

Vurderer du å stille ut? Hordaland hobbyfjærfeklubb oppfordrer alle våre medlemmer til å prøve seg på lokalutstillingen. Dette er en unik sjanse. Har du spørsmål angående utstillingen, send oss gjerne en melding

 
 
 

 

Bli med på moroa!

 

 

HHFK holder årlig* fjærfeutstilling - Vestlandsutsstillingen. Utstillingen blir holdt om høsten og er åpen for publikum lørdag og søndag.

 

Utstillingen er en begivenhet for hele familien med aktiviteter og severdigheter for både barn og voksne. Det vil også være andre aktører til stede i lokalet under utstillingen. Dette er en ypperlig sjanse til å komme i kontakt med medmennesker i hobbyen vår, samt skape nye kontaker/vennskap.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen på våre utstillinger!

Medlemsfordeler

 

Som medlem i HHFK får du rabatter hos Midtun Zoo og Gamebird.no

Grasrotandelen

 

Støtt HHFK og registrer oss som grasrotmottaker! Pengene går tilbake

til våre medlemmer i form av ulike aktiviteter klubben arrangerer.

Org.nr: 914 310 016

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt oss

 

Email: hhfk@hanegal.info

Klubbtelefon: 47686336

Møtelokale: Litleåsveien 49, 5132 Nyborg

Følg oss på Facebook